Sobre Toprural: El nostre equip

Si hi ha una cosa que ens defineix, és la nostra motivació per fer les coses cada dia una mica millor. Bé, això, i les ganes que arribi divendres per l'esperat "Tortilla Time". L'equip és jove i amb 10 nacionalitats diferents, així que ja pots imaginar la barreja d'accents i idiomes diversos que floten per les oficines, en un ambient alegre i interessant. En aquest pàgina ens presentem i intentem explicar, amb paraules nostres, què fem en el nostre dia a dia. Aquests som nosaltres.

 • Direcció

  “Vaig tenir un somni...” (Martin Luther King Jr.)

  …que Frans no va oblidar ni va abandonar fins a fer-lo realitat, fins a convertir-lo en el que ara és Toprural. Des del principi es va envoltar de professionals competents que el van ajudar a fer volar aquest somni.

 • Administració

  "M'encanta que els comptes surtin bé" (Adaptació de la famosa frase d'Aníbal, cap de l'Equip A).

  El personal d'Administració fa que tot quadri: els números, les vacances, les nòmines i fins i tot que la màquina de cafè segueixi rebent els recanvis necessaris. El que no estigui escrit en els seus llibres de comptes, és que no existeix.

 • Comercials

  “Benaventurat el que tingui talent i diners, perquè utilitzarà bé els últims” (Menandre d'Atenes, dramaturg grec).

  Per descomptat, talent no els falta. Tenen el cor d'or, en els dos sentits. La seva feina consisteix en donar als propietaris de les cases rurals les promocions més convenients per a ells. En saben de butxaques i com cosir-ne els forats.

 • Comunicació

  "El Gran Arquitecte de l'Univers va crear l'home amb 2 orelles i 1 boca perquè escolti el doble del que parli." (Proverbi xinès).

  Perquè per conversar abans s'ha d'escoltar, els de l'equip de comunicació estan sempre alerta del que passa al seu voltant: recullen coses interessants del que veuen, llegeixen o saben sobre turisme rural i ho presenten tot al blog, a les xarxes socials o als mitjans de comunicació.

 • Continguts

  "Sóc a 30 minuts d'aquí, arribaré d'aquí 10" (Senyor Llop a Pulp Fiction).

  L'atenció més professional i amable del món rural. Resolen dubtes, atenen problemes i s'encarreguen de donar coherència i de posar ordre a tot aquest mar de continguts que és Toprural. I ho fan tot en temps rècord i en diversos idiomes!

 • IT

  “... he vist coses que vosaltres no creuríeu…” (Roy Batty a Blade Runner).

  …O que el ciutadà mitjà no entendria i només veuria una pantalla plena de caràcters indesxifrables. Coneixen cada codi i algoritme sobre el qual es recolza la nostra pàgina web, com un músic coneix les seves partitures. Són responsables que tot es mantingui sempre en bon estat i operatiu. Tenen el seu propi ritme de treball, són gent realment curiosa i, a més, són bons en el que fan. Què més es pot demanar?

 • Màrqueting i Analítica Web

  “Segueix el camí de les rajoles grogues…” (Glinda a El Màgic d'Oz).

  Aquesta gent és la que posa les rajoles adequades per tal que els viatgers puguin arribar a nosaltres fàcilment; cercar a Google i trobar-se amb nosaltres entre els primers resultats passa perquè l'equip de Màrqueting hi té alguna cosa a veure. A més, donen suport amb les seves anàlisis de dades a les estratègies a seguir per la resta d'equips. La seva feina és tan completa que l'existència d'aquest equip és imprescindible.

 • Usabilitat

  “El sol fet que ningú no se'n queixi no significa que tots els paracaigudes siguin perfectes” (Benny Hill).

  Els integrants d'aquest equip treballen cada dia per a construir una Toprural més útil, més fàcil d'utilitzar i més atractiva. La seva feina és complicada però té alguna cosa màgica: intenten entrar a la ment dels usuaris i pensar com ells per tal que a la nostra pàgina web trobin tot el que necessiten. Si navegar per Toprural et resulta còmode i senzill, és que Usabilitat ha fet bé la seva feina. Si no, és que en aquests moments estan a punt de trobar la solució.

La música amansa les feres

Per aquí, música i feina solen anar de la mà. Pots escoltar tot el que està sonant a l'oficina a les nostres llistes de Spotify. Les llistes són col·laboratives, així que pots afegir les teves cançons preferides i ensenyar-nos els teus gustos musicals. Sempre estarem disposats a escoltar nous temes:

Verd

Groc