La major selecció de lloguers de vacances del món

La xarxa de pàgines web de HomeAway reuneix més de 950.000 cases de vacances a 190 països.

La nostra passió per les cases de vacances, per a una estada perfecta

Toprural forma part del Grup HomeAway, la plataforma més àmplia i fiable del sector del lloguer vacacional. Ajudem a famílies i amics a trobar l'allotjament perfecte per passar unes vacances de somni. En les impressionants cases de les nostres pàgines webs els hostes gaudiran de més espai, més intimitat i més serveis que en un hotel, sovint a un preu molt menor per persona. Ens comprometem a ajudar-te a crear experiències inoblidables quant viatges en companyia. I ens agradaria complir sempre amb les nostres promeses.

Troba l'allotjament perfecte

Volem inspirar la pròxima escapada, ajudar-te a repassar la major selecció de lloguers vacacionals del món i reserva sense problemes les vacances dels teus somnis. Sigui quina sigui la destinació, l'ocasió o el pressupost, amb el nostre grup d'empreses donaràs amb la casa de vacances perfecte.

Una empresa de màxima confiança, per a reserves amb total tranquil·litat

Les nostres pàgines web ofereixen la informació i la seguretat que necessites per organitzar unes vacances increïbles. HomeAway treballa amb els propietaris i professionals immobiliaris més experimentats del sector. A més assegurem tots els anuncis contra el frau, i fem servir sistemes de comunicació i mètodes de pagament segurs perquè les teves dades estiguin sempre en lloc segur, i en alguns mercats oferim una assegurança de viatge opcional i garantia de lloguer perquè viatgis tranquil.

Treu profit a la teva casa de vacances

HomeAway treballa amb propietaris a més de viatgers. Si tens una casa de vacances podem ajudar-te a convertir-la en una font d'ingressos. Anúnciala perquè la vegin els 35 milions de viatgers que visiten les nostres pàgines cada mes. Posem a la teva disposició les eines i els recursos que necessites per gestionar el teu anunci, i podràs accedir a una comunitat online on els usuaris de la nostra xarxa de propietaris t'explicaran com els ha anat l'experiència.

Uneix-t'hi